TOKYO 2021 - 2      

                
O předjezdce se organizátoři starají bezvadně a očividně se snaží co to jde, aby je navykli na domácí stravu, kterou sportovci spořádají hůlkami.
A protože Tonička japonská jídla může, asi ani nezhubne. Pitný režim zdá se má také pod kontrolou.

  
 
             

     
Vypadá to jako odběrová místnost, ale tyhle kukaně slouží předjezdcům jako převlékací boxy. Aby neměla na pádle logo výrobce
v nepovoleném formátu, musela si sehnat izolepu. Jako předjezdec si Tonička nebrala sebou svoji loď. Stefi, od které si loďku půjčila
je prcek a Toničce bylo hloupé do nové lodě vrtat díry na posunutí stupaček. Vymyslela sofistikovanou opěrku nohou, produkt skoro na patent.
 
  
Aby se Tonička Galušková pomalu při trénincích bála samoty. Na druhou stranu zase obrovský luxus si užívat olympijské tratě jen pro sebe.
Na trénincích ji často radil Marcel Potočný, který je tam jako maďarský trenér. Ovšem k jeho údivu mu nepřijela závodnice Julia Schmid na C1.
A důvod?  Odmítla se nechat naočkovat.
     
Maďarsko to má prostě nastaveno jinak, závodnici tedy stoplo a díra ve startovce byla na poslední chvíli zalepena Švýcarkou.
Na sluncem rozpáleném betonu slalomář dlouho pobíhat nevydrží. Beton tedy pořadatel neustále zvlhčuje systémem děravých hadic.

     
Voda v kanále stále cirkuluje a dosahuje již hodnot kolem třiceti stupňů. Málokterý slalomář v životě zažil, že po projetí cílem se jede rychle ochladit
pod stále tekoucí studenou vodu, kterou jim k těmto účelům ke kanálu přivádí.

  
Vávra Hradílek je také na OH, ale tentokrát ne jako závodník. Když nemůže jet on sám, posadil do své duhové lodě Brazilce Pepeho Goncalvese
a dělá mu v Japonsku trenéra. Zopakuje Pepé páté místo z Ria?

             
Kolem Toničky se také na OH strhnul legrační mediální humbuk, který novináři zveřejnili.
Diskuze se pod článkem hned rozjela, jako by šlo o fotbal. A kde bylo jádro zakopaného pudla?
Předjízda jela totiž "jakoby finálovou jízdu" a první tři měli nanečisto udělat ceremoniál pro vítěze, aby pořadatel otestoval vše od A do Z.
Problém byl, že je Tonička holka a oni ji mezi klukama nechtěli.

Kolem Toničky se také na OH strhnul legrační mediální humbuk.

 

Canoe Slalom - Olympic Schedule & Results